Det här är de fem vanligaste larminredningsfelen

Upptagen med att städa ut skjulet? Vi har några tips till dig! Även om ladan inte behöver vara det vackraste rummet i huset, är det lika trevligt om det är ett trevligt utrymme! Det är därför det är hög tid att ta itu med den skjulet. Vi delar de vanligaste misstagen med dig – så du vet hur du gör!

Inredningsbod: inte trångt
Även om skjulet till stor del fungerar som förvaringsplats är det inte smart att placera det fullt. Detta gör skjulet till en irriterande plats – där du aldrig kan hitta någonting och inte ha någonstans att nå. Synd, eller hur? Var kritisk till föremålen du lägger i ditt skjul. Kan inte en del vara någon annanstans, som på vinden? Eller är det dags att minimera och få några saker utanför dörren? Närhelst ditt skjul hotar att bli för fullt är det smart att tänka på detta.

Det här är de fem vanligaste larminredningsfelen
Allt är blandat i skjulet
En resväska här, trädgårdstolarna där – det finns naturligtvis olika föremål att hitta i din skjul. Och vad ska du inte göra? Att sätta allt kors och tvärs! På så sätt tappar du snabbt överblicken. Och det är precis vad vi vill förhindra. Så se till att cyklarna är snyggt uppställda. Placera alla trädgårdskuddar tillsammans, helst nära de där trädgårdsstolarna – de hör trots allt ihop. Och ska du sätta upp skjulet som en arbetsyta? Se till att du har en överblick här! Låt inte bara allt ligga på din arbetsbänk, utan förvara dina tillhörigheter bra och tydligt.

Ställ in förvaringsutrymme i en bod
På tal om lagringsutrymme: det är kanske den viktigaste delen av en boddesign. Se till att det finns tillräckligt med lagringsutrymme! Naturligtvis kan inte allt läggas i ett skåp – med din cykel blir det till exempel svårt. Men det finns många saker som enkelt kan hitta en plats i ett skåp, korg eller behållare. På så sätt förblir dina saker snygga och du har överblick!

Så här inreder du en bod smart!
Välj slutna skåp i skjulet
Med tiden kommer ditt skjul att bli dammigt. Speciellt om ditt skjul också är en verkstad – trots allt frigörs olika partiklar. Och de saker du förvarar i din skjul under en längre tid blir gradvis lite smutsigare. Hur förhindrar du det? Förvara dina tillhörigheter i låsta skåp! Det här fungerar till exempel bättre än en hylla, särskilt när det gäller saker som du inte behöver särskilt ofta.

Dekorera skjulet inte bara horisontellt, utan också vertikalt
Organisera ett skjul effektivt? Det är viktigt att du inte bara förvarar det horisontellt, utan också vertikalt. Så jobba i vetskapen! Använd helst varje väggbit för att hålla dina tillhörigheter – särskilt när det gäller att inreda en liten bod. Med väggskåp kommer du långt! Om det behövs kan du lägga till en stege, och du kan bara nå överallt. Sedan de sista i raden med skjutinredningstips: placera de saker du inte behöver så ofta högst upp. Tänk på semesterutrustning som ett tält, om du bara använder det en gång om året. Längst ner placerar du föremålen som du ofta använder – det är en praktisk skjuldesign!

Leave a Reply

Your email address will not be published.