Trädgårdskuddar i trädgården: kan du lämna dem ute på sommaren?

Med det här fina sommarvädret är det naturligtvis underbart att bo i trädgården. Förutom allt roligt du upplever i din trädgård finns det också några praktiska saker att tänka på. Till exempel, hur hanterar du dina trädgårdskuddar: lämnar du dem utanför eller inte? Läs våra tips!

Den typen av kuddar
Vad det i grunden handlar om: det beror på flera saker om du kan lämna trädgårdskuddarna utanför. Känner du inte för att dra kuddarna varje gång? Helt begripligt! Och vi har goda nyheter för dig: det finns specialkuddar till salu som tål lite regn och fukt. Så du kan bara lämna det utanför, även när det regnar. Med ett stort skyfall kan det alltid vara klokt att ta med kuddarna inuti, men du kommer säkert att spara lite ansträngning. Så en anledning att välja detta! Det är dock sant att dessa kuddar kan vara dyrare och att du har mindre valmöjligheter när det gäller roliga mönster. Så det är dags att själv bestämma vad som är viktigast för dig i trädgården!

Trädgårdskuddar i trädgården: kan du lämna dem ute på sommaren?
Typ av sittgrupp
Det handlar inte bara om kuddarna i trädgården, utan också om typen av sittgrupp. Vem vet, du kanske till och med har möjlighet att göra din sittgrupp täckt: förvandla den till en veranda. Det är också väldigt mysigt! Och så kan du lämna trädgårdskuddarna utanför, precis som de andra sakerna du har i sittgruppen – tänk på böcker, muggar och andra tillbehör. En underbar idé, inte sant, att allt bara kan stanna kvar? Speciellt om du tillbringar mycket tid i trädgården på sommaren är det en idé att sätta upp din sittgrupp på detta sätt.

Vädret och trädgårdsstolens kuddar
Naturligtvis spelar vädret också en roll för huruvida kuddarna i trädgården ska förvaras eller inte. Du kan lämna trädgårdskuddarna utanför om det är torrt i dagar och inte blir för fuktigt på natten. Alla kuddar klarar det bra. Trädgårdskuddar är ofta mer robusta än kuddar som du använder inomhus, till exempel gjorda av fastare textilier. Så de brukar få stryk! Men tänk på att du tar med dem inomhus när det regnar. Eller se till att de kan torka direkt efteråt. Detta kommer säkert att fungera med en syntetisk, lätt fyllning av dynorna. Men du bör inte låta grundläggande trädgårdskuddar bli våta för ofta: de kommer att börja lukta.

Förvaring av trädgårdskuddar på sommaren: användbara tips
Enkel förvaring av trädgårdskuddar
Vill du förvara dina trädgårdskuddar, utan att det är ett mycket irriterande jobb? Försök sedan hitta en praktisk lösning för förvaring i trädgården, så att det inte kostar dig för mycket ansträngning. Det gör förstås också skillnad! Välj till exempel lätt trädgårdsskydd – lättare att bära fram och tillbaka. Se till att du har en plats i skjulet, så att dynorna inte är så synliga. Förvaring i trädgården är också ett alternativ, med en förvaringslåda för trädgårdsdyna eller en vattentät förvaringspåse för trädgårdsstolskuddar. Praktisk att använda och så går du för tillräckligt skydd för dynorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.